Aracaba Distribuciones

El teu distribuïdor de confiança

Sóm una dinàmica i consolidada organització que ofereix serveis integrals de distribució per a l'hostaleria i la restauració, i ho fem a mida de cada client, segons el seu perfil i les seves necessitats.

La nostra flexibilitat i gran varietat (més de 1.200 productes), ens permet oferir un servei únic en el sector, adequat a cada client, cobrint totes les necessitats i oferint un servei integral i complert. El nostre catàleg inclou desde els productes bàsics fins a refrigerats i congelats.

Per això, disposem d'unes instal·lacions adaptades amb un gran magatzem de 2.000 m2, refrigerador i congelador i una moderna flota de vehicles personalitzada i adaptada per a transport de tot tipus de productes.


La satisfacció dels nostres clients és el nostre millor aval.

Però tot i disposar d'unes instal·lacions d'ultima generació i innovadores, no tenim cap dubte: el nostre valor afegit és el nostre equip humà. Personal, atent, qualificat, professional... però sobretot humà.

És el nostre segell personal un treball i producte de qualitat, gestionat i coordinat per un equip de professionals entregat als seus clients. Un equip actiu, dinàmic i expert. 40 anys en el sector avalen la nostra tasca.

Satisfer, atendre i cobrir totes les necessitats dels nostres clients.

 

DADES DE CONTACTE

Direcció:
Pasaje de la Plásmica s/n (Nave 4)
08940 Cornellà de Llobregat
BARCELONA

Tel: 93 377 91 12
Fax: 93 480 14 18
Email: aracabacornella2002@hotmail.com

 

MAPA DE LOCALITZACIÓ


Ver mapa más grande