Productes

Productes de confiança, productes de qualitat.

Des del Grup de Distribució i Innovació treballem per aconseguir les millors ofertes i promocions amb els seus productes de qualitat.

Perquè sabem que t'agrada confiar enb les millors marques sense que et costi més, amb els anys hem aconseguit disposar d'un gran catàleg de productes de les millors marques amb preus de marca blanca. A més procurem incorporar novetats, marques destacades i productes innovadors perquè trobi la resposta que necessita per al seu establiment.

picture

Campofrío

Campofrío Food Group es la companyia d'elaborats carnics líder d'Europa i una de les 5 més importants del sector a nivell mundial.

picture

picture

Comercial Gallo

Lidera el mercat nacional de pasta alimentaria i s'ha consolidat en el mercat espanyol com una empresa líder capaç d'oferir un alimentació sana, variada i mediterrania amb totes les garanties.

picture

picture

Bonduelle

Ofereix als seus clients i consumidors el millor de la verdura amb un gran esforç en innovació sobre la tecnologia del congelat i la conservació.

picture

picture

Gallina Blanca

Es una empresa especialitzada en la producció i la comercialització de productes culinaris, amb marques líders en els sectors de caldos, sopes, plats preparats, pasta, postres i altres especialitats.

picture

picture

Nudisco

Es una de les companyies Espanyoles més importants dedicades a l'elaboració, venta i distribució de tot tipus d'aliments en conserva. Amb una distribució que abarca més de 35 paísos.

picture

picture

García Carrión

En 120 anys d'història s'ha convertit en el líder absolut en vins i sucs a Espanya. 1ª Bodega d'Europa, 5ª del Món i la 2ª marca de Sucs d'Europa. La seva activitat comercial s'extén a més de 130 paísos dels 5 continents.

picture

picture

Bodegas Torres

Generació rera generació, ha trasmés el secret de l'elaboració dels seus grans vins i l'amor per la seva Terra. Aquesta tradició ha convertit a Torres en una gran empresa exportadora que a l'actualitat arriba a més de 140 paísos.

picture

picture

Macopal

Dedicada a la fabricació i comercialització de tot tipus de productes d'un sol ús. Ofereix una amplia gama de productes partint de materies primes tan diverses com l'alumini, les cel·luloses o els plàstics.

picture

picture

Marques del Atrio

És un vi únic. La seva gran personlitat, deriva de la màxima qualitat del seu raïm, de la dedicació en la seva elaboració, però sobretot per l'amor a les coses ben fetes d'una familia amb més de sis generacions dedicada als vins.

picture

picture

Kraft

És lider de la industria alimentaria, amb productes de gran qualitat en diferents categories: galetes, formatges i comestibles, xocolates, cafés, xiclets i caramels.

picture

picture

Rives

Empresa especialitzada en la producció i distribució de ginebra i altres destilats, licors i concentrats sense alcohol que ha sabut adaptar-se als nous temps i a les necessitats d'innovació que requerien els seus clients.

picture

picture

Don Palillo

Especialistes en la importació i envasat d'escuradents tornejats, de dues puntes i plans, així com pals per a broquetesde fusta o bambú, canyes flexibles i pincesde la roba en plàstic o fusta.

picture

picture

Gomà Camps

Empresa familiar amb més de 250 anysd'història dedicada a la fabricació integrada de paper tisúcaracteritzada per la qualitat i la diversitat dels seus productes, tant en la celulosa verge com en paper reciclat.

picture

picture

Jupema

És una de les primeres empreses en el sector per volúm de negoci, prestigi, instal·lacions i "saber fer". Amb una oferta de més de 300 referències, comptant amb un ampli assortiment d'olives i encurtits.

picture

picture

Salinera Española

Va néixer al 1.878, des d'aleshores ha explotat diverses salines del territori nacional. A l'actualitat el partimoni productiu de l'empresa el formen les salines d'Eivissa i les de San Pedro del Pinatar (Múrcia).

picture

picture

Dgmark

La missió de DGmark és el desenvolupament i fabricació de detergents i netejadors professionals juntament amb la gestió de les nostres marques i les dels grups de distribució i distribuïdors independents.

picture

picture

Celler Almuzara

Bodega DO Penedès.

picture

picture

Pastiolot

Pastiolot és una empresa fundada el 1988, ubicada a Olot. La seva gama de productes i especialitats compta amb una extensa gama de referències, elaborades totes elles amb ingredients de primera qualitat.

picture

picture

Cafés El Criollo

És una empresa centenaria i cent per cent aragonesa. La seva activitat cafetera s'ha desenvolupat durant tres segles: va neixer a finals del segle XIX, i a l'actualitat, al segle XXI, continua la seva trajectoria amb gran projecció.

picture

picture

Papas Argente

Empresa familiar fundada el 1924 ala localitat d'Alberic (Valencia) dedicada a l'elaboració de patates, snacks i torrades de pa.

picture

picture

Grupo IAN

Grupo IAN, lider nacional d'espàrrecs amb la seva marca CARRETILLA i referent de conserves vegetals i de plats preparats, va ser fundada el 1975 començant la seva activitat amb productes com espàrrecs, tomàquets i pebrots.

picture

picture

La Baturrica

Des de l'any 1963 son una empresa dedicada a la torrefacció i elaboració de fruits secs i des de la seva fundació sempre ha tingut el mateix lems. OFERIR QUALITAT ALS SEUS CLIENTS.

picture

picture

Lactalis Foods

Lactalis Foodservice és una gran companyía amb visió de futur, dedicada als làctics i derivats amb un impressionant catàleg de la millor qualitat.

picture

picture

Factoria del Mar

"Del mar a su mesa". Sel·leccionen les millors matèries primeres del mar. Més de 25 anys d'experiència els avalen com a empresa de semi conserves, salaons, càrnics i fumats de qualitat suprema.

picture